Ideko Suomi Oy

Ideko Suomi Oy on valtakunnallinen keittiöuudistuksiin erikoistunut yritys. Toteutamme asiakkaan pieniä ja suuria unelmia uudistamalla keittiöt avaimet käteen -periaatteella eli konseptimme toimii sujuvasti suunnittelusta asennukseen ja työmaan loppusiivoukseen asti. Keittiöuudistus on nykyaikainen ja suosittu tapa toteuttaa keittiöremontti: pyrimme säilyttämään vanhat ja hyvät rakenteet ja uusitaan: ovet, työtasot, laatikostot tarpeiden mukaan. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Tampereella, Keravalla ja Helsingissä. Haemme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomen!

Asiakastyytyväisyys - pieniä ja suuria unelmia

Lokakuussa 2016 toteutetun asiakaskyselyn mukaan kokemus keittiön epäkäytännöllisyydestä ja sen vanhentunut ulkonäkö herättivät asiakkaiden muutostarpeen. Asiakkaidemme mukaan keittiön uudistamisella parannettiin koko kodin viihtyisyyttä ja tyytyväisyyskyselyn mukaan 97% asiakkaistamme on tyytyväisiä keittiöönsä.

Asiakkaamme arvostavat erityisesti kodeissa tapahtuvaa kartoitus- ja suunnittelupalvelua. Sen kautta asiakkaat saivat jopa saavuttamattoman tuntuiset haaveet ja unelmat toteutettua vaivattomasti. Idekon keittiöasiantuntijoiden erinomainen kyky ratkaista kustannusten ja unelmien yhtälö tuli esille tutkimuksessa.

Unelmiesi keittiö – ammattilaisten avulla

Suunnittelun aikana kartoitetaan uudistustarpeet, ideoidaan tilaratkaisuja ja valitaan keittiön tyylit ja värit. Keittiöammattilainen tuo mukanaan laajan valikoiman ovi-, pöytätaso-, välitila- ja värivaihtoehtoja joista löytyy jokaiselle juuri se oma.